Skip to content

Private Label

Zit jouw ultieme smaak er niet tussen? Geen paniek! Ik maak namelijk ook kroketten en bitterballen op maat. Zo verkoopt Pizzeria Il Vulcano risotto-carbonara kroketten en Bosschy Paling gerookte zalm en gerookte paling kroketten. Daarnaast zijn er verschillende boeren die graag van hun eigen vlees een bitterbal en of kroket willen. Zo heb ik onder andere voor Frysian Angus en Sweachster Angus een eigen bitterbal en kroket op maat gemaakt.

Dit private label is onder andere geschikt voor ondernemers die een unieke kroket of bitterbal op de kaart willen zetten. Het maken van eigen kroketten en bitterballen kost een hoop tijd en arbeid. Juist nu er een krappe personeelsmarkt is kan dit Private label een uitkomst zijn. En juist dat kan ik ondervangen.

Interesse? Vraag vrijblijvend een oriënterend gesprek aan. Dan bespreken we de wensen en na een test kunnen we het recept gaan proeven. Bel mij gerust eens om te sparren en wie weet verkoop jij binnenkort wel je eigen unieke kroket en of bitterbal. Hoe gaaf is dat?!

Uw omzet verhogen?

Mijn kroketten en bitterballen worden met veel zorg en aandacht op ambachtelijke wijze geproduceerd. Wij bieden een uniek product van op kwaliteit. En dat mag gezien worden! Wij zitten vol met ideeën om de omzet te verhogen. En die kennis delen wij graag. Kom gerust eens langs om hierover te sparren. En uiteraard kan dat onder het genot van een bitterbal of kroket. Dan weet je tenslotte precies wat ik bedoel!

Tips serveren

Frituren. Het lijkt zo simpel.. Maar dat is het niet! Graag breng ik mijn kennis over aan de koks. Op de verpakkingen staat hoe de kroketten en bitterballen gefrituurd moeten worden. Dit is per soort verschillend. Kijk dus goed op de verpakking. Hier deel ik een paar basistips.

  • Frituur altijd in schoon frituurvet.
  • Zet een timer.
  • Laat de bitterballen en kroketten met rust wanneer ze in de frituur zitten. Zo voorkom je beschadigingen
  • Zorg dat je frituurmandje niet te vol zit. Zo voorkom je witte plekken en daalt de temperatuur van het vet niet te hard. Zo voorkom je ook een taaie korst.

Interesse in een workshop voor de koks die in jouw keuken werken?
Graag breng ik mijn kennis over in de praktijk. Stuur mij gerust een berichtje en wie weet ontvang ik jullie binnenkort in de productieruimte van Wad’n Keuken

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en het gebruik van de website te analyseren.